Najnovšie recenzie zo sekcie Depilátory
- Odporúčam hlavne tým ženám, ktorým holenie žiletkou alebo epilátorom spôsobuje podráždenie pokožky. Oholenie nie je dokonale hladké. Pre pekný výsledok je potrebné vykonávať každý deň, ale pokožka je bez podráždenia. Mne veľmi vyhovuje. Som spokojná.
- Nadstavce boli pre mňa zbytočná investícia, veľmi nevyužívam. Kľudne by mohol byť aj bez nich.
S holiacim strojčekom Braun LS 5160 som spokojná, splniť účel, pre ktorý som si ho kúpila. Nemám podráždenú, začervenanú pokožku ako po oholení žiletkou. Nadstavce, ktoré sú súčasťou nepoužívam. Radšej by som pridala kryt na holiaci strojcek a taštičku.
- nebolí holí dokonale
nie je to naposledy čo som v tomto obchode nakupovala
- kvalitne oholi a bezbolestne, v porovnani s predchadzajucim strojcekom Philips (lacnejsia varianta, ale tiez dobry) som s Braunom este spokojnejsia. Nelutujem, nohy su hladke a podpazusie tiez - ziadna bolest.
odporucam
- S výrobkom som spokojná, splnil moje očakávania.
Výrobok je dobrý.
Braun LS 5560
Pridané: 16. februára 2013
(naposledy upravené 16. februára 2013)
Zakúpený v Shoppie.sk
- Dokonale sa prispôsobí krivkám tela pohybom holiacej hlavy a preto je vždy v optimálnom kontakte s pokožkou.
- Jemne napína pokožku a zaisťuje tak vynikajúce výsledky.
- Dôkladne oholí podpazušie a iné partie tela.
Tento produkt som si vybrala na zaklade recenzií a urobila som dobre . Velke plus ma strojcek v tom ze sa da pripojit aj na siet.
- pohodlné, bez problémov
- najlepsi na svete, super rychly a maximalne splna svojj ucel
najlepsi na svete, super rychly a maximalne splna svojj ucel
Pozrite si test na Dtest.cz na elektrické holiace strojčeky (keď ho tu niektorý tak vychvaľujú), holia horšie ako obyčajné žiletky. Cena testu nie je vysoká a ušetrí vám kopec peňazí, ja som sa rozhodla jednoznačne pre Epilátor a nie holiaci strojček-depilátor.
- neslnil moje ocakavana
ocakavala som hladke a dokonale oholene, avsak storjcek je asi velmi slaby, zanechava neoholene miesta a neohol pokozku tak ako ziletka, bohuzial
- Braun Lady Style 5560 je spoľahlivý a perfektný.
Pri kúpe dámskeho holiaceho strojčeka Lady Style 5560 som sa orientovala zrozumiteľným popisom tohto tovaru v internetovom obchode. On skutočne funguje presne tak, ako som očakávala.
Jemne napína pokožku a zaisťuje tak vynikajúce výsledky.
Dôkladne oholí podpazušie a iné partie tela.
Bola to pre mňa dobrá a výhodná kúpa. Cena zodpovedá kvalite.
Tento produkt je vhodný tiež aj pre náročných používateľov. Splní všetky ich očakávania.
Mám vrelý vzťah k značke Braun, ktorá ma nikdy nesklamala.
Vyhovuje mi maximálne jeho jednoduchá obsluha a tiež údržba.
Je umývateľný. Vyhovuje mi, že má akumulátorovú aj sieťovú prevádzku.
Je to kvalitný a spoľahlivý výrobok. Jeho spracovanie je na vysokej úrovni.
Milo ma prekvapil aj jeho vzhľad.
- ľahká manipulácia, dokonale hladké oholenie bez ťahania chĺpkov. Tento strojček som si kúpila hlavne na holenie intímnych oblastí bikín a som maximálne spokojná. Strojček má dobrý ťah, rovnako kvalitne oholí dlhšie či kratšie chĺpky.
- neohybná hlavica
Holiaci strojček som kupoval pre svoju manželku a je s ním veľmi spokojná.
- pekný dizajn
- nadstavce
- rýchle nabíjanie
- slabá výkonnosť (ale to asi všetky majú rovnakú:)
nabijatelny
- perfektný, rýchle nabitie a dlho vydrží nabitý
spokojnosť 100%
- spokojny
darcek
- dobrý výrobok,zatial som ho použila asi 2x a vyhovuje mi.
je to kvalitný výrobok
som rada ze som si ho objednala,je velmi dobry, tichy, a tie nadstavce su super:)
- neviem je to pre priatelku
- neviem je pekny
pekne
- pekny dizajn, ergonómia, plne spĺňa svoj účel
- nemá chránič planžety po použití
bola to dobrá kúpa, elegantný, dobrá výdrž bateríí, jednoduché čistenie
Zobrazujem 221 - 240 zo 242 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 11 [ 12 ] 13 Ďalšie »